ANEX ELI 2/1 – FANTASY

ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 1
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 2
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 3
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 4
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 5
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 6
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 7
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 8
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 9
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 10
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 11
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 12
ANEX ELI 2/1 – FANTASY foto 13

Anex Eli

Anex Eli - căruciorul tău elegant, fără efort. Având materiale premium și durabile, Eli este pentru părinții care caută produse elegante, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și siguranța bebelușului.

Având un design simplificat, Eli are un aspect atemporal, fiind în același timp ușor de utilizat datorită designului său ușor și ergonomic și capacității de a se adapta la nevoile părinților.

Producătorul s-a inspirat de la designeri de artă aplicată foarte renumiți și respectați pentru a se asigura că cel mai recent model iese în evidență la cele mai înalte standarde și poate fi savurat în fiecare zi. Caruciorul Anex Eli a eliminat toate functiile care erau adaosuri inutile, acestea au fost eliminate, datorita caruia Anex Eli capata functia de solutie minimalista si perfecta. Producătorul a obținut un compromis și un echilibru perfect între funcționalitate și design. Toate acestea pentru ca părinții să se plimbe mai ușor în fiecare zi.

-Anex Eli - echipamentul și funcționalitatea căruciorului 2 în 1!
-Greutatea ambelor versiuni de cărucior este de doar 10,5 kg, așa că mutarea acestuia nu necesită mult efort.
-Rotile caruciorului Eli sunt mai usoare decat originalul - modelul e/type, care se traduce si prin greutatea intregului carucior.
-Întreaga structură a căruciorului este mult mai mică și mai delicată, făcându-l pe Eli foarte ușor de depozitat și transportat.
-Sistemul de pliere a caruciorului a fost mult simplificat, ceea ce se traduce prin usurinta acestui proces.
-Caruciorul Anex Eli are o functie fantastica - poti regla inaltimea gondolei si a scaunului pe cadru.
-Gondola este realizată din material EPP ușor, care este complet reciclabil.
-În plus, materialul EPP are capacități ridicate de izolare termică, datorită cărora interiorul gondolei nu se încălzește sau se răcește în timpul plimbărilor în zilele mai reci.
-Prezența țesăturilor antibacteriene asigură dezvoltarea în siguranță a bebelușului și izolarea de bacteriile periculoase
-Roțile căruciorului sunt complet rezistente la perforare și nu trebuie să vă amintiți să le umpleți cu aer - nu necesită întreținere.
-Roțile din față Anex ELI sunt complet pivotante pentru o manevrare ușoară, de asemenea, puteți bloca pivotul pentru a vă permite să conduceți drept înainte
-Căruciorul Anex Eli 2-în-1 stă de unul singur atunci când este pliat, ceea ce îl face mult mai ușor de depozitat
-Salteaua din gondolă este acoperită cu țesătură din bambus natural, care este foarte sigură pentru bebeluși
-Centurile de siguranță în cinci puncte sunt echipate cu o cataramă magnetică care face mult mai ușoară fixarea lor
-Producătorul include: adaptoare de reglare a înălțimii, un rucsac care poate fi atârnat pe cadru, o husă de ploaie și o plasă de țânțari, precum și o curea practică pentru transportul căruciorului pliat.
-Centurile și o barieră de protecție asigură siguranța copilului în timpul mersului
-Scaunul poate fi atasat in ambele sensuri de mers pentru a satisface asteptarile bebelusului si ale parintilor
-Prezența unui coș de cumpărături în partea de jos a cadrului facilitează cumpărăturile de zi cu zi și vă permite să transportați accesorii suplimentare
-Puteți chiar să reglați spătarul scaunului într-o poziție culcat, perfectă pentru somnul în timpul plimbărilor
-Reglând poziția mânerului căruciorului, îi puteți regla înălțimea la înălțimea dumneavoastră

Căruciorul Anex Eli pentru mers adânc nu este doar un design grozav și un aspect frumos. Acest model modern se remarcă și printr-o serie de funcții suplimentare care cu siguranță vor fi folosite de părinți cu mare satisfacție. Caruciorul 2 in 1 Anex Eli este un carucior perfect pentru viata de oras deoarece, datorita agilitatii sale, se descurca perfect chiar si acolo unde intalnesti aglomeratie mare in timpul plimbarilor. Dar nu vă lăsați păcăliți de această singură opțiune. Anex Eli se descurcă perfect și pe suprafețe mai dificile. Toate acestea datorită roților fantastice care sunt complet rezistente la perforare și nu necesită timp pentru a le reumple cu aer.

Caracteristici:

-Cadru pliat cu roți (L×L×H) 30x59х74 cm
-Gondolă în interior (L×L×H) 79х33х15 cm
-Greutatea versiunii adânci: 10,5 kg
-Greutatea versiunii de mers pe jos: 10,5 kg
-Latime scaun 32 cm
-Tip de scaun pentru cărucior tradițional
-Montarea scaunului in doua directii da
-Cum se reglează înălțimea mânerului pliabil
-Posibilitatea de a atasa un scaun auto, da
-Coș de cumpărături blocabil
-Manevrabilitate: roți din față pivotante
-Tip de roți cu gel
-Greutatea copilului de până la 22 kg
-Landoul nu poate fi pliat

Care sunt avantajele căruciorului Anex ELI ?
Principalele avantaje ale acestui model includ, mai presus de toate, aspectul elegant și funcționalitatea ridicată. Este realizat din materiale ecologice de înaltă calitate, care nu numai că arată grozav, dar asigură și confort și siguranță bebelușului tău. Când vine vorba de designul căruciorului, acesta se caracterizează prin minimalism, acordând atenție la fiecare detaliu. În plus, căruciorul este disponibil în mai multe culori elegante. Datorită acestui fapt, căruciorul este perfect pentru utilizarea de zi cu zi, dar nu se va pierde în mulțime și cu siguranță va atrage părinții cărora le place să aibă grijă de echipamente elegante.

Caracteristici principale

Subcategorie