Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu

Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu foto 1
Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu foto 2
Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu foto 3
Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu foto 4
Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu foto 5
Căști HOCO W41 Charm BT BT5.3 Roșu Bluetooth 5.3; Chip: JL AC6955F Capacitate baterie: 200 mAh; Timp de încărcare: aproximativ 2 ore Timp de lucru: 7 ore; Timp de așteptare: 120 ore Difuzor: 40 mm. Sensibilitate: 98dB +-3dB Gama de frecvente: 20-20000 Hz Tip conexiune prin cablu: mini jack 3,5 mm Tip cablu: detasabil Dimensiune: 182*170*71 mm; Greutate: 157 g Suport wireless, mod AUX

Căștile Hoco W41 Charm oferă un sunet excelent și puternic pe întreaga gamă audio. Căștile au totul deodată: Bluetooth, AUX și un slot pentru un card de memorie. Super design, asamblare de înaltă calitate, volum crescut și bas de neuitat, ergonomie convenabilă a controlului.

Căștile HOCO sunt wireless și au Bluetooth 5.3 încorporat, care vă permite să captați un semnal la o distanță de până la 10 metri fără a utiliza un transmițător.

Căștile au și o mufă AUX de 3,5 mm și pot fi conectate la player printr-un cablu. Aceasta este o opțiune excelentă atunci când bateria este descărcată sau nu există nicio modalitate de a utiliza Bluetooth.

Căști cu microfon și pot fi folosite ca căști wireless pentru telefon sau laptop.

Pentru a schimba melodiile sau pentru a crește/scădea volumul, există butoane de control pe căști.

Slotul încorporat pentru un card de memorie micro-SD vă permite să utilizați căștile ca player.

Particularitati:

Bateria oferă până la 7 ore de timp de ascultare: 7 ore de redare pentru bucurie continuă de muzică pe tot parcursul zilei. Drivere de 40 mm: Cu drivere de 40 mm, căștile oferă muzică cu bas profund și bogat. Bucurați-vă de bas profund și puternic: bas profund și bogat pentru un sunet superior. Designul elegant, driverele special reglate și găurile de bas care reproduc chiar și frecvențele ultra-joase sunt secretul sunetului caracteristic al căștilor Hoco W41 Charm. Comenzi căști pentru controlul apelurilor, muzicii și volumului: butonul de control de pe căștile din stânga vă permite să controlați muzica și apelurile printr-o simplă apăsare. Tehnologie fără fir Bluetooth: Asociați căștile cu orice dispozitiv Bluetooth și bucurați-vă de redarea fără fir. Comenzi mâini libere pentru apeluri și muzică: comenzile convenabile vă permit să întrerupeți sau să redați și să răspundeți la apeluri cu o simplă atingere. Tampoane moi pentru urechi: pernițele moi, respirabile oferă confort chiar și în timpul sesiunilor lungi de ascultare. Izolare excelentă a sunetului: Cu un design acustic închis, căștile BASS+ blochează zgomotul extern și oferă o izolare excelentă a sunetului pentru un sunet de înaltă calitate.

Subcategorie