Flash usb 4GB

Flash usb 4GB foto 1
Flash usb 4GB foto 2
Flash usb 4GB foto 3
Flash usb 4GB foto 4
1. Protocol USB: USB2.0. 2. Material: plastic + ABS + UDP. 3. Culoare: negru rosu 4. Dimensiune: 43mm*17mm*8mm. 5. Greutate: 7g. 6. Viteza de scriere: 6-10MB/s. Viteza de citire: 10-30 MB/s

Unitate flash USB din plastic în miniatură Borofone BUD2, Citirea și transferul datelor se realizează la viteză mare, ceea ce vă economisește timp. Datorită designului său compact, nu ocupă mult spațiu și este, de asemenea, ușor de transportat.

Unitatea flash este compatibilă cu toate sistemele de operare. Puteți șterge și scrie date de un număr nelimitat de ori. De asemenea, are un sistem intern de securitate, care vă permite să criptați orice informație, precum și să creați stocare invizibilă. Corpul este realizat într-o formă confortabilă, ușor curbată, din plastic de încredere, de înaltă calitate. Unitatea flash este absolut sigură pentru stocarea pe termen lung a informațiilor; producătorul își garantează performanța timp de cinci ani. Modelul este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare moderne, precum Windows, Linux și Mac OS.

Caracteristici principale

  • Capacitate memorie sub 4 GB
  • Interfață USB 2.0

Subcategorie