Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8

Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 1
Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 2
Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 3
Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 4
Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 5
Aer Conditionat Midea Xtreme Ag11A-09Hrdn8 foto 6

Aer conditionat Midea Xtreme AG11A-09HRDN8

Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umezeală crescută a schimbătorului de căldură, ale cărui aripioare din aluminiu au un strat special cu un strat hidrofil care asigură îndepărtarea rapidă a condensului din unitatea interioară, prevenind astfel formarea rapidă de mucegai și bacterii, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a unității de aer condiționat.

Blue Fin

Acoperire albastră a aripioarelor schimbătorului de căldură - Protecție împotriva coroziunii. Un strat special anticoroziv pe schimbătorul de căldură care protejează împotriva intemperiilor și a efectelor mediului extern agresiv. Poate avea diferite culori (albastru, verde, auriu sau nu are nicio culoare (lac transparent).

Control și gestionare prin Wi-Fi (stick Wi-Fi opțional) Midea RAC a dezvoltat o aplicație mobilă pentru smartphone-urile moderne, care acționează ca o telecomandă. La fel ca și telecomanda, smartphone-ul controlează aparatul de aer condiționat prin intermediul unui port infraroșu sau, în cazul celor mai recente modele de aparate de aer condiționat Midea, prin conexiune Wi-Fi (Wi-Fi stick este o opțiune pentru unele serii).

Clienții pot descărca gratuit aplicația pentru smartphone, utilizând codurile QR din manualul de utilizare.

Caracteristicile aplicației:

  • diagnosticarea atât a sistemelor split cu invertor, cât și a sistemelor semi-industriale;
  • metode standard de rezolvare a defecțiunilor detectate pe baza codurilor de eroare emise de sistem (navigarea codurilor de eroare);
  • posibilitatea de a trimite prin e-mail un fragment din manualul de service primit împreună cu soluția;
  • posibilitatea de a verifica senzorii de temperatură și de presiune pentru a verifica conformitatea cu valorile nominale.

Modul Turbo

Funcția Turbo - atunci când este activată, aparatul de aer condiționat răcește sau încălzește cât mai repede posibil pentru a crea condiții confortabile în cel mai scurt timp posibil.

Unitate exterioară de încălzire a bazinului

Încălzitorul de sumar al unității exterioare este instalat pentru a se asigura că apa din schimbătorul de căldură al unității exterioare se dezgheață complet în timpul modului de dezghețare.

Tehnologie de conversie cu invertor la 180 de grade

Tehnologie de invertor cu undă de 180° - tensiune de control fără efecte de "impulsuri" (se elimină treptele sinusoidale).

În comparație cu curentul dreptunghiular standard de 120°, acesta oferă următoarele avantaje:

  • Capacitatea de a funcționa pe o gamă mai largă de tensiuni de alimentare și frecvențe de curent.
  • Eficiență energetică mai mare și economii de energie.
  • Pornire mai ușoară, zgomot și vibrații reduse.
  • Capacitate mai mare de control.

Designul unității exterioare "Diamond"

Designerii Midea nu au uitat de aspectul carcasei unității exterioare, ceea ce reprezintă o raritate în tehnologia de climatizare. Unitatea exterioară este mult mai subțire decât omologii săi, cu fațete asemănătoare cu cele ale unui diamant, iar atenția acordată detaliilor arată un nivel ridicat de producție și un concept de design bine gândit.

Modul de noapte

Modul de noapte (modul de somn) asigură condiții pentru un somn odihnitor și o trezire confortabilă. Acest mod durează un ciclu de 7 ore, în timp ce viteza ventilatorului este redusă, reducând astfel nivelul de zgomot, precum și schimbarea automată a setărilor de temperatură de la telecomandă la intervale de timp stabilite (în modul de răcire, temperatura crește cu câteva grade, iar în modul de încălzire scade). La sfârșitul modului (după 7 ore), setarea temperaturii revine la setarea inițială.

Motorul invertor de curent continuu al unității interioare

Unitățile interioare utilizează un motor de curent continuu pentru a roti rotorul. Acest lucru reduce semnificativ zgomotul și consumul de energie. De asemenea, oferă 12 poziții pentru modificarea vitezei rotorului.

Menținerea unei temperaturi de +8°C

Protecție împotriva înghețului în cameră, menținând o temperatură de +8°C.

Sistemul de control al aerului condiționat poate menține o temperatură a camerei de +8°C, astfel încât pereții să nu se răcească prea tare și instalațiile sanitare să nu înghețe. Acest sistem este potrivit pentru casele de la țară, garaje sau dacă plecați în vacanță iarna și nu aveți nevoie ca încăperea să fie încălzită la o temperatură confortabilă tot timpul. În același timp, aparatul de aer condiționat consumă mai puțină energie electrică, deoarece diferența de temperatură dintre stradă și cameră este redusă.

Funcția Follow Me

Atunci când această funcție este activată pe telecomandă, procesorul de control al unității interioare va primi datele privind temperatura camerei de la senzorul de temperatură instalat în telecomandă, ceea ce permite un control mai precis al aparatului de aer condiționat prin atingerea temperaturii setate în zona de control de la distanță a camerei. Raza de semnal a telecomenzii nu depășește 8 m.p.h. în linie dreaptă de la telecomandă la unitatea interioară.

Eficiență energetică A+++

Eficiența energetică este utilizarea eficientă (rațională) a resurselor energetice. Utilizarea unei cantități mai mici de energie pentru a asigura același nivel de aprovizionare cu energie a clădirilor sau a proceselor de producție.

Pentru gospodării, aceasta reprezintă o reducere semnificativă a costurilor utilităților, pentru o țară înseamnă economisirea resurselor, creșterea productivității și a competitivității industriale, pentru mediu, limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră, iar pentru companiile energetice, reducerea costurilor cu combustibilul și a costurilor de construcție nerezonabile.

Dispozitivele de economisire a energiei și de eficiență energetică sunt, printre altele, sistemele care furnizează căldură, ventilație și electricitate atunci când o persoană se află în cameră și care opresc această furnizare atunci când o persoană este plecată.

Modul de dezumidificare a aerului

Modul de dezumidificare selectează automat un mod de răcire pe baza diferenței dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este reglată în timpul reducerii umidității prin activarea și dezactivarea repetată a modurilor de răcire și ventilație.

Atunci când este activat modul de dezumidificare, pe telecomandă este afișat simbolul "Drip" (picurare).

Cleaning

Tehnologia Active Clean spală praful, mucegaiul și grăsimea care pot cauza mirosuri atunci când aderă la schimbătorul de căldură, îngheață automat și apoi dezgheață rapid înghețul, încălzind schimbătorul de căldură. Apoi, rotorul continuă să funcționeze pentru a usca în cele din urmă schimbătorul de căldură.
Când această funcție este activată, pe afișajul unității interioare apare "CL", după 20-45 de minute unitatea se va opri automat și funcția de curățare activă se va anula singură.
Pentru a efectua curățarea la o dată ulterioară, funcția trebuie reactivată.


Specificații principale

  • Producator Midea
  • Model Split de perete
  • Culoare Alb
  • Wifi True

Dimensiuni si greutate

  • Dimensiuni unitatea interioara 729x292x200 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720x270x495 мм

Date tehnice

  • Capacitate de racire 2.5kW
  • Capacitate de incalzire 2.5kW
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot 23.5dB
  • Debit de aer 500m3/h
  • Clasa Energetica A+
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani

Caracteristici principale