Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier

Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier foto 1
Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier foto 2
Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier foto 3
Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier foto 4
Umidificator De Aer Xiaomi Smartmi Air Humidifier foto 5

Umidificator inteligent Xiaomi Smartmi Antibacterial Air Humidifier (CJJSQ01ZM)

Aerul umidificat

Stil de viata sanatos

Întotdeauna facem tot posibilul pentru a îmbunătăți mediul înconjurător: în timpul smogului, folosim purificatoare pentru a filtra substanțele toxice, iar în perioadele uscate folosim umidificatoare pentru a menține umiditatea aerului. În timpul utilizării umidificatoarelor ultrasonice tradiționale, bacteriile se înmulțesc continuu în rezervorul de apă și se răspândesc în cameră în timpul funcționării. Intrând în corp în timpul respirației, un astfel de aer poate provoca diferite boli. Aerul curat și încărcat de umiditate necesită o dezinfecție mai eficientă a rezervorului.

Dezinfectarea cu ultraviolete

Fiecare picătură de apă este purificată

Dezinfectorul și umidificatorul Zhimi utilizează o lampă germicidă UV-CCL cu catod rece din Stanley, Japonia. Folosind radiațiile ultraviolete, lampa UV distruge microbii prin ruperea firelor lor de ADN și elimină 98,8% din bacterii. Dispozitivul pulverizează particule de apă purificate, care fac aerul din cameră curat și umed. Acum nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la bacteriile dăunătoare în timp ce respirați.

Corp antibacterian

Previne creșterea microbiană

Pentru a evita creșterea mucegaiului și a bacteriilor pe carcasă, toate părțile care vin în contact cu apa sunt acoperite uniform cu un compus antibacterian cu spectru larg de ABS.

Design convenabil pentru umplerea rezervorului cu apă

Proces convenabil de adăugare a apei!

Umidificatoarele convenționale au un recipient de apă detașabil, care trebuie îndepărtat și ținut sub robinet pentru a se umple cu apă, după care trebuie reinstalat. Este nevoie de mult timp și efort. Dezinfectorul Zhimi este echipat cu o electrovalvă și o tehnologie inovatoare de detectare a nivelului apei. Pentru a adăuga apă la timp, trebuie doar să umpleți rezervorul fără a afecta funcționarea umidificatorului. Ușor și convenabil!

Rezervor de apă de 3,5 L

Hidratant toată ziua

Trebuie să mergeți constant înainte și înapoi pentru a adăuga apă la umidificatorul dvs.? Rezervorul de apă de 3,5 litri vă va scuti de această problemă. Recipientul de 3,5 litri asigură funcționarea continuă a umidificatorului timp de 16 ore. Adăugați apă o dată pentru funcționare continuă pe tot parcursul nopții.

Design convenabil pentru umplerea rezervorului cu apă

Deschideți rezervorul de apă

O mișcare a mâinii - iar el este curat din nou

Umidificatorul de aer SmartMi are un design unic al rezervorului de apă deschis. Scurgerea rezervorului proiectată cu atenție asigură accesul la fiecare colț pentru curățare.

Atomizarea particulelor fine

Permite corpului să bea o sticlă de apă în decurs de o oră

Pulverizarea cu o rază de până la 0,8-1,2 m, permite pielii să simtă atingerea unei cețe moi și să se sature de umezeală.

Control inteligent al umidificării

Presetarea parametrilor de confort

SmartMi Air Humidifie are un senzor inteligent de umiditate a aerului încorporat care poate determina automat cantitatea de umidificare din mediu. Dacă umiditatea este mai mică de 40%, dispozitivul crește automat viteza ventilatorului pentru o atomizare mai rapidă a particulelor fine. În situația în care umiditatea aerului este mai mare de 60%, senzorul controlează rata de umidificare a aerului într-un anumit interval. Când umiditatea ajunge la 70%, umidificatorul încetează să funcționeze automat.

Oprire automată la lipsă de apă

Siguranță și liniște sufletească

Chiar și atunci când porniți umidificatorul de aer SmartMi, uitând să adăugați apă, nu se va întâmpla nimic rău. Dispozitivul este echipat cu mijloace de protecție împotriva lipsei de umiditate: un senzor de nivel al apei în rezervor și un condensator de tip inducție. Când umidificatorul detectează lipsa de apă, acesta va intra automat în modul de așteptare pentru a nu arde.

Tensiune electrică scăzută

Muncă sigură

Folosește o tensiune de intrare sigură pentru om de 34 W. Adaptorul, împreună cu cablul de alimentare extern, se află la o distanță considerabilă de carcasă, ceea ce minimizează riscul de electrocutare a unei persoane. Dacă scoateți rezervorul în timp ce adăugați apă: electrovalva se va închide automat, pulverizarea cu apă se va opri, în același timp lampa germicidă UV nu mai funcționează.

Aplicație mobilă pentru gestionare

Libertatea de gestionare

Cu ajutorul unei aplicații mobile de la Xiaomi, este posibil să controlați funcționarea umidificatorului în afara casei. De asemenea, puteți preseta modul „Nivel de umiditate presetat”, care vă permite să setați liber timpul pentru pornirea și oprirea dispozitivului. Funcția „Preset on and off times” vă va permite să selectați în mod arbitrar timpul de funcționare al dispozitivului, pentru a menține continuu gradul de umidificare chiar și adânc noaptea. „Mod inteligent de utilizator” permite interoperabilitatea cu alte dispozitive inteligente Xiaomi.

Specificații principale

  • Producator Xiaomi
  • Consumul de energie 38W
  • Consumul de apă 355ml/h
  • Rezervor de apă 3.5L
  • Nivel de zgomot 38Db
  • Dimensiuni 207 х 207 х 336 мм
  • Suprafață 48м²
  • Garanție 12 luni

Caracteristici principale