Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий

Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 1
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 2
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 3
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 4
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 5
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 6
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 7
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 8
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 9
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 10
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 11
Gratar - mangal inox / мангал нержавеющий foto 12
Vă prezentăm grătarele Chef la Gratar din oțel inoxidabil, care, datorită proprietăților sale unice, nu ruginesc și sunt rezistente la temperaturi ridicate. Grătarul Chef la Gratar ECO (grătar și geantă) - 1940 lei Grătarul Chef la Gratar Standart (grătar, 2 polițe laterale, geantă) - 2450 lei Grătarul Chef la Gratar MAX (grătar, 2 polițe laterale, plasă din inox, capac, set de 9 șampuri, geantă) - 3500 lei https://www.facebook.com/cheflagratar.md Grătarul portabil din inox Chef la Gratar este conceput pentru a găti mâncarea pe foc deschis, folosind ace din oțel inoxidabil sau plasă. Grosimea de 1,5 mm a oțelului inoxidabil asigură rigiditatea necesară și rezistența la deformare la temperaturi ridicate. Găurile din pereții laterali asigură un flux de aer pentru o ardere uniformă a cărbunilor, ceea ce accelerează procesul de gătit. Menține bine temperatura ridicată, cu un consum relativ scăzut de cărbune. Cantitatea ideală de cărbune pentru grătarul este de 2 kg. Cu doar 2 kg de cărbune puteți găti până la 4,5 kg de carne sau legume rumenite. Nu sunt necesare unelte speciale pentru asamblare. Întregul procesul durează doar câteva secunde. Grătarul Chef la Gratar se pliază ca un diplomat ceea ce este foarte convenabil pentru depozitare și economisește mult spațiu. Mânerul larg și geanta de calitate vă permit să transportați și să depozitați cu ușurință grătarul dumneavoastră Chef la Gratar!!!

Caracteristici principale

Subcategorie

trimisă